Media under veckan inför demonstrationen

Det har varit en hel del medialjus på biblioteksfrågan under veckan inför lördagens demonstration.
Under onsdagens morgon släppte vi via denna blogg stadsbibliotekets egen behovsanalys. Sveriges Radio P4 Västerbotten var först att plocka upp släppet. Ni hittar deras inslag om det här.
SVT Västerbottensnytt följde upp. Först med ett reportage på onsdagskvällen och sedan en återkoppling genom en intervju med Tomas Wennström (Ordförande i Kulturnämnden) på torsdag morgon. De reportagen hittar ni här och här följt av en artikel på deras hemsida här.  Även Västerbottens kuriren hade en kortare artikel i torsdagens tidning som vi tyvärr inte hunnit scanna.

På torsdagen och fredagen har även flera medier kört reportage inför själva demonstrationen. VK hade under torsdagen en kort notis på webben och i papperstidningen som ni hittar här. Även TV4 hade ett reportage inför demonstrationen som ni kan se online här. VF hade en artikel med intervju både med företrädare för nätverket såväl som Tomas Wennström som ni kan se överst i detta inlägg. I VF fanns idag även en insändare mot flytten som ni kan se nedan. Även SVT Västerbottensnytt hade en kortare notis om demonstrationen som vi inte hittat online ännu.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s