Mer om folkomröstning och SvD skriver

Blåsten kring en rad frågor som omgärdar bygget av Kulturmötenas Hus har nu även nåt rikspressen. Idag skriver Svenska Dagbladet under titeln “Umeå ‘offrar’ skyddade hus” om dels rivningen av bevarandevärda byggnader, dels om kritiken generellt mot Kulturmötenas Hus men också om kritiken mot flytten av Umeå stadsbibliotek. Artikeln kan du läsa här.

I VK har Centerpartiet skrivit en debattartikel, “goda argument för folkomröstning om stadsbiblioteket i Umeå”, om behovet av en folkomröstning rörande bibliotekets läge. En fråga som lyfts både från dem och från andra partier tidigare. Artikeln kan du hitta här.

Advertisements

2 Comments

Filed under Uncategorized

2 responses to “Mer om folkomröstning och SvD skriver

  1. Sture

    Men jävla kommunister!! Sluta upp med alla fjanterier och flytta till en annan stad som ni kan förstöra. Bakåtsträvare är ni, hela bunten!!

  2. Hej Sture!
    Trevligt att du tittade in på vår sida. Också spännande att återigen se den antidemokratiska anda som präglar många som förespråkar en flytt. Alla som yttrar en kritisk åsikt är “kommunister”, “bakåtsträvare” och i ditt fall får vi inte ens bo kvar i stan. Väl mött

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s