Två insändare om biblioteket

Onsdag 2/3 och torsdag 3/3 publicerades två insändare i VK angående biblioteksflytten. Klicka på bilderna  för att läsa.

 

Advertisements

3 Comments

Filed under Uncategorized

3 responses to “Två insändare om biblioteket

 1. Skitidedu

  Varför har ni censurerat min kommentar???
  Jag ifrågasatte hur VK kan publicera insändare med uppenbart felaktiga faktauppgifter; entrén kommer att vara på Storgatan så något halkande nedför gator kommer det inte att bli tal om, det har inte heller tagits något beslut om att bibblan ska flytta.
  Hur är det med öppenheten? Ni lär väl censurera den här kommentaren också.

  • Hej bäste Skitidedu!
   Som du själv märkt lade du din första kommentar “under” bilden i fråga. Den är alltså inte censurerad men jag påpekar det för andra läsare 🙂
   Och som jag påpekade där du kommenterat tidigare: Håll en schysst debatt-ton om du vill ha dina kommentarer publicerade! Huruvida något beslut är taget om biblioteksflytten är lite knepigt. Vi håller med dig om att det formellt inte är gjort där det bör göras: Nämligen i Kulturnämnden, vilket också Centerpartister påpekat i debattartiklar vi länkat här. Dock pratar ansvariga i frågan rent generellt som att beslutet är taget och rent krasst så är det också så i och med bygget av de nya lokalerna. Ansvarig i Kulturnämnden har ju också skrivit ett svar i den pågående debatten och är tydligt en av de som arbetar för projektet. 🙂 Men ja, man kan diskutera länge huruvida avsaknaden av ett specifikt beslut i just denna fråga behövs för att kunna prata om att det är taget!

 2. Pingback: Anders Ågren (M): “Ingen folkstorm mot biblioteksflytt” | Flytta inte stadsbiblioteket!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s